Sundhed

Måltidskasser til slankekur tilbydes i mange varianter

Måltidskasser til slankekur

Måltidskasser til slankekur tilbydes i mange varianter, også vegetarisk. En oplagt mulighed for at holde dig sund og slank i en travl hverdag

Måltidskasser til slankekur tilbydes i mange varianter af danske leverandører. Det kan være svært finde slankekasser på nettet, som passer til ens bestemte slankekur. Netop variationen er vigtig, fordi sund kost samtidig bør være en alsidig kost. Når du ønsker at tabe dig, eller i al fald ønsker ikke at tage på i vægt, skal du naturligvis spise sundt, lækkert og varieret. Ideen om næsten ikke at spise noget, eller at leve af et eller andet pulver, er ikke nogen god ide. Du skal spise ordentligt, hver dag.

Måltidskasser i hverdagen

Men det kan være vanskeligt at få den lækre, sunde mad presset ind i en travl hverdag. Mellem arbejde, transport, børn, fitness og så videre kan indkøb og madlavning være en udfordring for mange. Men her har måltidskasserne fundet en plads hos danskerne. En plads i hjerterne og en plads i maverne. Måltidskasser til slankekur giver dig en oplagt mulighed for at spise sundt og varieret, også når du har travlt.

Sammensæt din egen måltidskasse

En lang række leverandører af måltidskasser tilbyder mad, der specifikt annonceres som ‘måltidskasser til slankekur’. Desuden giver mange leverandører mulighed for, at du selv kan sammensætte din måltidskasse, og her vil du som regel blive vejledt i forhold til næringsindholdet, så dine måltider i løbet af ugen sammenlagt udgør en sund og varieret kostplan. Denne metode giver valgfrihed.

Eller lad fagfolk sammensætte måltidskassen

Men hvis du vil være sikker på at få den bedste kost til at holde dig slank, og du samtidig har for travlt til at tænke på kostplaner, vil du med fordel kunne bestille måltidskasser specifikt til slankekur. Måltidskasserne sammensættes nemlig af fagfolk, der helt præcist ved, hvordan dine måltider skal være, så maden både er sund og lækker og samtidig garanterer den slanke linje. Uden du kommer til at mangle næringsstoffer.

Vælg dine præferencer

Det vigtigste for de fleste mennesker er at få et solidt, dagligt hovedmåltid, der er sammensat ernæringsmæssigt korrekt. Den daglige aftensmad tilbydes som slankemad af mange leverandører, og du vil kunne vælge i forhold til dine personlige præferencer. Økologi, vegetarmad, fisk og mange andre ting kan vælges, sådan som du nu foretrækker det. Og du slipper for at skulle købe ingredienserne.

Samlet kostplan for alle dagens måltider

Imidlertid er det vigtigt for en slankekur, at du ikke nøjes med at fokusere på aftensmaden. Derfor kan det være en god mulighed at søge blandt de udbydere af måltidskasser, der tilbyder både morgenmad, frokost, mellemmåltid og aftensmad samlet i én ugentlig måltidskasse. På den måde sikrer du dig, at du holder din slankekur, hele dagen, hver dag. Udbuddet af den slags komplette måltidskasser er dog noget begrænset.

Aarstidernes SlankeKassen

Aarstiderne er en af de leverandører, der tilbyder en decideret måltidskasse til slankekur, SlankeKassen. Kassen bestilles for 2 personer til 5 dage, og den koster 555 kr. pr. uge. Dette giver en kuvertpris på 56 kr. Menuen er blandet, så der fra dag til dag skiftes mellem fisk, kylling, kød og vegetarisk, og de dage, der ikke er vegetariske, følges det animalske indslag naturligvis af masser af grøntsager. Sundt, lækkert og nemt.

Aarstidernes Slank Morgen

Samtidig giver Aartiderne mulighed for at bestille en måltidskasse specielt til morgenmad, Slank Morgen. Denne kasse bestilles til 1 person i 5 dage, og den koster 159 kr. Altså kan du vælge at bestille Slank Morgen blot til dig selv, så du får en sund start på dagen og ikke risikerer at blive lækkersulten op ad formiddagen.

Alle kan spise måltidskasser til slankekur

Måltidskasser til slankekur kan udmærket spises af andre i husstanden. Ingen kommer til at mangle næringsstoffer eller at gå sultne i seng. Du og din samlever kan derfor roligt bestille for eksempel nævnte SlankeKassen fra Aarstiderne til 2 personer, også selvom det kun er den ene af jer, der reelt er interesseret i at tabe sig. Som det fremgår, er maden lækker, varieret og mættende, mens den slanke linje holdes.