Belysning

Hvem er Lampegiganten.dk?

Lampegiganten.dk har et enormt udvalg af lamper til konkurrencedygtige priser. Her finder du alt til belysning, både indendørs og udendørs. Hvad enten det du leder efter lamper til huset eller haven, sommerhuset eller kontoret, finder du det største udvalg her. Selv til din båd har Lampegiganten lamperne.

? Lampegiganten.dk – Belysning både til private og virksomheder ?

Hos Lampegiganten.dk kan du derfor også få kompetent vejledning i valg af belysning. Hvis du for eksempel er ved at renovere din bolig, eller måske simpelthen er i gang med at bygge nyt hus eller sommerhus, vil de kunne rådgive dig om valg af lyskilder, både ude og inde.

Sortimentet er simpelthen enormt. Både til private og til virksomheder har de løsninger til stort set alle former for belysning. Gadelamper, butiks- og hotelbelysning, julebelysning, fontænebelysning, terrassebelysning, ja, du kan garanteret ikke finde på nogen form for belysning, de IKKE har. De har alt.

Derfor har de naturligvis også lamper til mere almindelig brug i hjemmet, også her er udvalget helt vildt. Det er klart, at det kan tage lidt tid at navigere rundt i alle disse lamper, men hjemmesiden er fint opbygget, og du kan for eksempel starte med at vælge hvilket rum, du søger lamper til.

Leder du efter en lampe til at hænge over dit spisebord, klikker du på ‘Stue/spisestue’, og du vil her finde 19.127 forskellige lamper at vælge imellem. Men, for at du ikke skal falde udmattet ned ad stolen, inden du overhovedet er begyndt at kigge på lamper, kan du gøre din søgning mere konkret.

Gør din lampesøgning mere konkret

Du kan for eksempel vælge stilgruppe, farve, prisleje og meget mere. Du sætter blot flueben ved de enkelte ting, og på den måde kan du indkredse netop den type lampe, du er på udkig efter. Hvis du er i tvivl, kan du også henvende dig til Lampegiganten, der gerne giver rådgivning. På hverdage kan du ringe mellem kl. 9-17, og ellers kan du selvfølgelig altid sende en e-mail. De er kendt for at yde god service.

En af de fine ting ved er, at du kan nærme dig den perfekte lyskilde, der egner sig til netop dét præcise sted med dén særlige funktion. På den måde får du både det rigtige lys og den rigtige lampe i det design, du holder af. Æstetik og funktionalitet til perfektion.

Høj score på Trustpilot

På Trustpilot scorer Elgiganten høje karakterer (4.5/5), og de er som sagt Europas største onlineforhandler af belysningsartikler. De sender deres lamper til det meste af verden, herunder naturligvis til hver en krog af Danmark og Rigsfællesskabet. På Færøerne og Grønland kan du også uden problemer få tilsendt lamper fra dem, men fragtprisen udregnes da individuelt efter størrelsen af din bestilling.

Forsendelse over hele landet

De har siden 2013 forhandlet lamper online. Lampegiganten er en del af den tyske koncern Lampenwelt, og Lampegiganten.dk er en virkelig vigtig del af virksomheden. Faktisk er det Europas mest succesfulde brand inden for lyskilder. Det er stort, og det forpligter.

Lidt pudsigt gælder det også for Bornholm, at fragtprisen udregnes individuelt. Resten af Danmark har standardpriser: Køb for over 800 kr. giver gratis fragt. Køb mellem 200 – 800 kr. koster 69 kr. i fragt, og køber du for under 200 kr. koster det 99 kr. at få det tilsendt. Køber du virkelig stort ind, så din forsendelse betegnes som ‘stort gods’, kommer der ekstra gebyr på 186 kr.