Kommunikation

Det bedste familie mobilabonnement

Få mere for pengene med et familie mobilabonnement

Samtidig skal det tages i betragtning, når vi sammenligner mobilpriser, at i modsætning til den ene times taletid i børneabonnementet hos Oister har I her hos Greentel i snit 10 timers tale pr. person, og i forhold til de 3 GB i børneabonnementet er der her 80 GB til deling, på jeres fælles mobilabonnement som gælder i hele Danmark og der er mulighed for 6 GB til hvert SIM-kort, når I er på rejse i udlandet.

Oister

Et eksempel på en udbyder af forbrugsabonnement kan være Oister. Hos Oister betaler du kun 19 kr. om måneden for at have abonnementet, til gengæld betaler du 40 øre i minuttet for at telefonere, 3,125 øre pr. MB data du bruger, og 10 øre pr. SMS du sender. Hvis du aldrig er online på din mobiltelefon, og du kun taler i telefon måske en time om måneden, og du sender for eksempel 10 SMS på en måned – ja, så slipper du med at betale i alt 44 kr. om måneden for abonnement (19 kr.) og forbrug (25 kr.).

Greentel

Et eksempel på familie mobilabonnement – dog uden underholdning – er Greentel. Her kan I få op til 5 SIM-kort, hvor I deler data, taletid og SMS i familien, som bedre kan svare sig end end taletidskort. En af modellerne hos Greentel giver jer 50 timers taletid og fri SMS/MMS i både Danmark og EU samt 80 GB data i Danmark, og 6 GB pr. SIM-kort i EU. Prisen er 445 kr. pr. måned, hvilket vil sige 89 kr. om måneden pr. person, hvis I er fem i familien. Dette er naturligvis dyrere end de 49 kr. for et børneabonnement, men vi taler om et gennemsnit for hvert familiemedlem.

Teleselskabet 3

Familie mobilabonnement kan også fås hos eksempelvis teleselskabet 3, der især er interessant for familier, der rejser længere væk end til lande i EU. Således har 3 en abonnementstype med navnet 3LikeHome, der giver jer mulighed for at bruge jeres mobiltelefoner i EU, men også i USA, i store dele af Asien, Sydamerika og Australien. Fra alle disse destinationer kan I ringe og sende SMS til danske telefoner uden ekstra udgifter, og I har 20 GB data til deling, når I er på rejse. Prisen afhænger af hvor mange personer, der kobles på samt af hvor stor datamængde, I har brug for, når I er hjemme i Danmark.